Yuvacık Barajı'ndaki su seviyesi azalmaya devam ediyor

Yuvacık Barajı’nda su, genel itibariyle yağışsız geçen günler nedeniyle azalışını sürdürüyor ancak düşük, alarm verecek seviyede değil. Barajda bugün itibariyle yüzde 84 doluluk oranı var

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaeli’nin su ihtiyacının çok önemli bir bölümünü karşılayan, Tam doluluk kapasitesi 51 milyon 13 bin metreküp olan Yuvacık Barajı’ndaki su seviyesi azalmaya devam ediyor.  Yuvacık Barajı’nda bugün itibariyle 42 milyon 970 bin metreküp su var. Barajın doluluk oranı ise yüzde 84. Bu seviye 21 Haziran’da yüzde 91’di. Barajın doluluk oranı o günden bugüne yüzde 7’lik bir düşüş yaşadı. Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılayan bir diğer baraj olan Namazgah Barajı'nda da yüzde 67 olarak ölçüldü. 

08 Tem 2022 - 20:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Fikir Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Markaları

Kocaeli Fikir Gazetesi , Kocaeli ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (262) 320 01 62
Reklam bilgi


Anket Kimi Cumhurbaşkanı görmek istersiniz?
Tüm anketler