Kocaeli Emniyeti okul çevrelerinde uyuşturucuya göz açtırmıyor

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü kentteki okul çevrelerinde eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla bir uygulama gerçekleştirdi.

Caner İrtürk
Caner İrtürk Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından gençlerin daha güvenli eğitim - öğretim ortamında yetişmelerinin sağlanması ve okullarda gerekli asayiş kontrollerinin yapılması, gençlerin başta uyuşturucu maddeler olmak üzere terör nitelikli oluşumlar ile narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması ve korunması, eğitim ve öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla okul çevrelerinde gerekli güvenlik önlemleri alınarak NARKO-ALAN UYGULAMASI gerçekleştirildi. Bu kapsamda İzmit ilçesi Yahyakaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 24 Kasım Anadolu Lisesi çevresinde polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada araçlar ve vatandaşlar kontrol edildi.


6 İLÇEDE 16 OKULDA

Uygulama kapsamında kapsamında İzmit, Derince, Körfez, Başiskele, Gebze ve Gölcük ilçe emniyet müdürlüğü sorumluluk bölgelerinde toplam 16 okulda 15:00-17:00 saatleri arasında 48 ekip ve 191 personelin katılımıyla uygulama yapılması planlanıyor.

06 Eki 2022 - 15:46 - Gündem

Muhabir  Caner İrtürk



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Fikir Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Markaları

Kocaeli Fikir Gazetesi , Kocaeli ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (262) 320 01 62
Reklam bilgi


Anket Kimi Cumhurbaşkanı görmek istersiniz?
Tüm anketler