Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim Başiskele'de

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kısa bir süre önce Dışişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Yasin Ekrem Serim'i Başiskele'de ağırladı.

Büyütmek için resme tıklayın

Başiskele'de doğup büyüyen Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, dün Başiskele'ye gelerek ilçedeki akrabalarını ve büyüklerini ziyaret etti. Ziyarette Bakan Yardımcısı Serim'e Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral da eşlik etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette büyükleriyle hasbihal eden Serim ve Özlü, büyüklerinin hayır dualarını aldı. Dışişleri Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğünde uzun yıllar görev alan ve 2 yılı aşkın süredir Dışişleri Bakanlığı Küresel ve İnsani Konular Genel Müdürü görevinde bulunan Yasin Ekrem Serim, Dışişleri Bakan Yardımcılığına atanmıştı.

31 Eki 2022 - 09:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Fikir Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Kocaeli Markaları

Kocaeli Fikir Gazetesi , Kocaeli ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (262) 320 01 62
Reklam bilgi


Anket Kimi Cumhurbaşkanı görmek istersiniz?
Tüm anketler