Meteoroloji'den kuvvetli fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için yarın kuvvetli fırtına uyarısı yaptı.

Meteoroloji'den kuvvetli fırtına uyarısı!
Haber albümü için resme tıklayın

Marmara ve Ege Bölgesi'nde cumartesi günü fırtına bekleniyor. MGM  İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nce yapılan açıklamada; yarın Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul,  Kocaeli ve Yalova’da güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/saat, bölgemizde yer yer 90 km/saat) beklendiği özellikle vurgulandı.

MGM AÇIKLAMA YAPTI

Meteorolojiden "Marmara ve Kuzey Ege'de Fırtına Uyarısı" başlığıyla yaptığı açıklamada: “Yapılan son değerlendirmelere göre; 11.11.2023 Cumartesi günü Marmara Bölgesi ile Kuzey Ege’de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/saat, Marmara’da yer yer 90 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

10 Kas 2023 - 13:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.