Kocaeli'den üç adayın ismi netleşti

Ak Parti Genel merkezi Kocaeli’nde bulunan belediye başkanlarını bugün Ankara’ya çağırdı. Mevcut Belediye Başkanlarının akıbetini belli edecek olan toplantıda ise bazı detaylar netleşti.

Kocaeli'den üç adayın ismi netleşti
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart yerel seçimleri öncesi tempoyu yükselten  AK Parti’de  Belediye Başkan Adayları belirleme süreci devam ediyor.
Bu kapsamda bugün   Kocaeli’nde görev yapan  bütün belediye başkanları genel merkeze çağırıldı. Kocaeli  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve 11 İlçe Belediye Başkanı bugün saat 17:00’da genel merkezde gerçekleşecek olan toplantıya katılım sağladı.

DETAYLAR NETLEŞTİ

Milletvekilleri, MKYK Üyeleri, Üç kademe İl Başkanlarının da hazır bulunduğu toplantının detayları ise netleşmeye başladı. Genel seçimlerde AK Parti Milletvekili aday listesini önceden açıklayan ve sıralamayı eksiksiz tutturan Mustafa Aksoy, bugünkü toplantı sokrası yola devam edecek olan mevcut belediye başkanlarının ismini verdi.


3 BELEDİYE BAŞKANI YOLA DEVAM EDECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın 2. Dönem tekrar devam etmesi kesinleştiği iddia edildi.  Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı, ” Kocaeli büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık’ın 2. dönem tekrar devam etmesi kesinleşti. Bir birinden kalite üç belediye başkanı Kocaeli’ye hayırlı uğurlu olsun…"

Kocaeli'den üç adayın ismi netleşti

20 Ara 2023 - 23:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.