Öztekin Kaşukçi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Merkezi'nin başına getirildi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından kurulan İstihdam Merkezi’nin başına İŞKUR eski İl Müdürü Öztekin Kaşukçi getirildi.

KAŞUKÇİ İSTİHDAM MERKEZİNİ YÖNETCEK
İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü’nden emekli olan Öztekin Kaşukçi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından kurulan İstihdam Merkezi’nin başına getirildi. Milletvekili aday adayı olan ve Derince'den belediye başkan aday adayı Kaşukçi haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Görevine bugün başlayan Kaşukçi paylaşımında, “Ya Allah bismillah diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanımız güzel insan Doç. Dr. Tahir Büyükakının projesi ve tensipleriyle yeni oluşturulan İstihdam ofis başkanı olarak görevimize başladık.” İfadelerini kullandı. Bölece İstihdam Merkezi’nin başına İŞKUR İl Müdürlüğü yapmış tecrübeli bir isim getirilmiş oldu.
ÖZTEKİN KAŞUKÇİ KİMDİR?
Öztekin Kaşukci, 1964 yılında Kars doğumlu olan, evli ve 3 çocuk babası. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Kaşukci bir dönem İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü yaptı.
Özteki Kaşukçi haberleri için tıklayınız